Good Bye, Maria!

Maria is my classmate. Tomorrow, she will fly to Jakarta and stay
there for a night. Then, she will continue her flight to USA. I don’t
know the route. But, I can imagine the length of time she and group
need. So long and tiring, right?

She will be there for two months to learn English in Arizona. Yes, she
got the scholarship like I’ve applied half year ago. I was not
succesfull yet. But, Insya Allah, for this year, I’ll try it again.

So, total of my friends who are still and will go abroad this year are
five: Jamal (Netherland), Ishmer (Turkey), Maria (USA), Grace (USA),
and Rani (Turkey). See? Who doesn’t want to be in their positions?
Hehehe… Yup, maybe in this case is only me. *lol*

Yet I’m sure someday can study abroad. I still don’t know what kind of
scholarship I will get. Oh, am I serious to study abroad or just
wannabe realize my dream to backpacking? Haha…

So, for Maria, one of the smartest friends I have in IR, good bye… I
hope you safe in trip. Don’t forget my message to bring me a or some
books from USA. Hehehe…

Iklan

16 thoughts on “Good Bye, Maria!

  1. lafatah said: Oh, am I serious to study abroad or justwannabe realize my dream to backpacking?

    Huehehehe, ini aku banget loh…Ssssssssst, jadi ke UK kemarin itu cuma krn sangat2 ingin menjelajah Eropa, pintu masuknya adalah beasiswa ke Inggris, hihihi :-DTetap semangat ya, Bro πŸ˜€

  2. malambulanbiru said: Salam buat Maria ya, Taah. ati-ati di jalan.dan juga kamu. tetap semangaaat πŸ˜‰

    Belum disampain. Insya Allah nanti pas online di FB :))Makasih jg buat dukungan semangatnya, Mbak πŸ˜€

  3. imazahra said: Huehehehe, ini aku banget loh…Ssssssssst, jadi ke UK kemarin itu cuma krn sangat2 ingin menjelajah Eropa, pintu masuknya adalah beasiswa ke Inggris, hihihi :-DTetap semangat ya, Bro πŸ˜€

    Hahaha…Ini bisa dijadiin alasan juga dong buat saya… :DDuh, Mbak Ima, doakan saya ya biar bisa kayak Mbak Ima.Nanti kalo saya apply lagi, boleh ya minta saran2 Mbak lagi πŸ˜€

  4. nonragil said: Mudah-mudahan kesampaian deh dapat bea siswa ke LN-nya sekaligus jalan-jalannya.

    amin…ya robbal ‘alamin…makasih ya mbak helene πŸ™‚

  5. tinggalbaca said: Maria ini dapet beasiswa apa? I have the same dream either ^^

    Beasiswa IELSP – Indonesia English Language Study Program.Bisa dicek di situsnya Aminef untuk lebih lanjut.Eh, tahun ini ikutan yuuuuk???:))

  6. Belum, Mbak…Lagi nangkring nih di kampus :))Rame demam Piala Dunia, nobar di perpus Kampus.Tapi, sayanya gak suka, so maen ke galeri fisip saja :))

  7. lafatah said: Beasiswa IELSP – Indonesia English Language Study Program.Bisa dicek di situsnya Aminef untuk lebih lanjut.Eh, tahun ini ikutan yuuuuk???:))

    syaratnya apa aja?aku cuma pnh denger yg IIEF (kalo ga salah), hehe [ketinggalan info nih aku] :p

Sila Urun Tutur

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s